Excuses:Er is iets mis gegaan, de webmaster(s) zijn op de hoogte gesteld. Exuses voor het ongemak
Coverpaleis - Onderhoud

Beste leden,


Sinds de nacht van woensdag op donderdag zijn er problemen met de website van Coverpaleis ontstaan. Onze hosting provider heeft onderhoud gepleegd aan zijn servers, en de PHP versie geüpdate naar de laatste nieuwe versie. Onze website maakt nog gebruik van een codering die niet compatible is met deze nieuwe PHP versie, waardoor de website niet meer naar behoren functioneert. We hebben dus de keuze om de huidige website te voorzien van een nieuwe codering, waardoor de website uiteindelijk weer bereikbaar wordt. Echter hebben we geen indicatie van hoe lang dat zou gaan duren. Om onze trouwe leden alsnog van nieuwe covers te kunnen voorzien hebben we deze website in het leven geroepen. Gisteren hebben we een mail gestuurd naar onze donateurs en retailers met de link naar deze nieuwe website, vandaag zullen ook de andere leden toegang krijgen!


Hoe nu verder?

We denken dat we uiteindelijk verder willen gaan met deze nieuwe website. De oude website had last van een heleboel foutjes waardoor je bijvoorbeeld maar op één trefwoord kon zoeken, en zelfs niet op cijfers kon zoeken. Daarnaast kunnen we via dit systeem de covers meer sorteren op categorie. Dit brengt wel een nadeel met zich mee. De gebruikersaccounts en covers kunnen niet in een keer overgezet worden. Iedereen zal dus een nieuw account moeten aanmaken, en we zullen de covers allemaal handmatig langzaam weer moeten aanvullen.


Wij willen graag weten wat jullie van deze nieuwe website vinden. Laat jouw mening achter in het feedback topic: http://www.coverpaleis.nl/test/index.php?/topic/6-feedback/.

Hopelijk zien we jullie snel terug op de nieuwe website, en kunnen we samen genieten van de mooie releases die komende weken op de planning staan!


Met vriendelijke groet,


Coverpaleis.nl Team